> Home | Ştiri

Ştiri

Sándor Csepeli a fost numit CEO al CIG România
înapoi

12 mai 2011

Sándor Csepeli a fost numit CEO al CIG România

Bucureşti – Sándor Csepeli este noul CEO al CIG România. El îl înlocuieşte în funcţie pe István Kádár, care a acceptat o altă poziţie în cadrul CIG Group, în Ungaria. Sándor Csepeli are o experienţă îndelungată în industria asigurărilor de viaţă, dobândită pe perioada în care a lucrat în România şi Ungaria. Numirea lui în această funcţie reprezintă o importantă achiziţie pentru CIG România, având în vedere faptul că principalul obiectiv al companiei este să crească activitatea de vânzări.

Înainte de a se alătura echipei CIG România, Sándor Csepeli a fost CSO (Chief Sales Officer) în cadrul ING Asigurări Ungaria, unde s-a ocupat de canalele de distribuţie: forţa de vânzări, brokeri şi bancassurance, de activităţile de suport al canalelor de vânzări şi a organizat traininguri de vânzări. Principala lui responsabilitate a fost să dezvolte distribuţia de tip multi-channel. 

Între 2007 şi februarie 2011, Sándor Csepeli a fost Sales Director şi apoi CSO în cadrul ING Asigurări România. În calitate de Sales Director, el a fost responsabil pentru instruirea forţei de vânzări în ceea ce priveşte reforma pensiilor private obligatorii. În calitate de Chief Sales Officer, el a contribuit la abordarea distribuţiei pe mai multe canale, de brokeraj şi bancare, şi a utilizat oportunităţile de vânzare încrucişată prin intermediul forţei de vânzări. 

Între anii 1995 – 2007, Sándor Csepeli a ocupat poziţia de Supervisor şi apoi de Managing Director în cadrul ING Asigurări Ungaria. În calitate de Managing Director, el a restructurat departamentul de vânzări, a creat noi divizii (Grupul de gestionare a informaţiilor, Echipa de conservare a poliţelor), a reorganizat operaţiunile de vânzări pe teren, a introdus şi a implementat o nouă structură privind munca pe teren, inclusiv pentru managerii regionali. El a făcut, de asemenea, parte din echipa care a proiectat şi a implementat noul sistem de compensaţii şi bonusurile integrate de productivitate.

Sándor Csepeli a lucrat, între 1991 – 1994, la Ministerul Agriculturii din Ungaria, unde a reprezentat Ministerul în negocierile vizând comerţul cu Slovenia şi Turcia. Sándor Csepeli a absolvit o serie de cursuri de vânzări şi management (LIMRA, Dale Carnegie şi Business Success) şi deţine un MBA de la Universitatea de Ştiinţe Economice din Budapesta.

Acest articol aparține următoarelor categorii: Informații despre asigurări