> Home | Ştiri

Ştiri

Noua formă a serviciilor  : încep serviciile transfrontaliere în România
înapoi

21 decembrie 2011

Noua formă a serviciilor : încep serviciile transfrontaliere în România

Prin prezenta, informăm Clienții nostri, că, în vederea sporirii eficienței, societatea noastră, CIG Pannonia Life Insurance PLC. a decis ca începând cu data de 21 decembrie 2011 să continue activitatea în România prin oferirea serviciilor transfrontalier şi să continue vânzările prin parteneri români prestatori de servicii de intermediere a asigurărilor. Continuăm același model funcțional implementat și în Slovacia, unde suntem prezenți, începând din anul 2010. Societatea a ajuns la decizia standardizării servicilor, deoarece experiențele anterioare indică faptul că această formă va servi în mod sporit interesele clienților noștri. Societatea noastră a informat autoritățile maghiare, iar Autoritatea de Stat pentru Supravegherea Organizaţiilor Financiare (PSZÁF) a informat la rândul ei Comisia de Supraveghere a Asigurărilor din România (CSA). Numărul de înregistrare oficială a informării: 133376-9/2011.

Toate acestea nu vor afecta serviciile asumate prin contractul cu Dumneavoastră. Dorim să vă informăm că servisarea clienților noștrii va avea loc fără întrerupere, în așa fel încăt şi în continuare cerinţele exprimate de Dumneavoastră sa fie satisfăcute şi să fiti mulţumiţi de serviciile noastre.

Vă rugăm să rețineți urmatoărele modificări tehnice:

1.) Pe viitor primele eșalonate și suplimentare de asigurare vor fi achitate în noul cont bancar: despre acestea veți primii personal o scrisoare informativă. Vă rugăm ca în viitor plățile să le efectuați în acest nou cont bancar, deoarece vechiul nostru cont nu mai va fi valabil.

2.) Serviciul pentru Clienți poate fi contactat la numărul de telefon 0318 107 450 Taxarea convorbirilor este la tariful standard pentru convorbiri naţionale. Personalul nostru vă răspunde apelului Dumneavoastră în limba română și in limba maghiară.

3.) Scrisori în format electronic puteți trimite la Serviciului pentru Clienți, având adresa de e-mail: relatiiclienti@cig.eu.
Portalul nostru www.cigromania.ro va oferi si în continuare informaţii utile clienţilor.

4.) Adresa noastră de corespondenta este următoarea: CIG Pannonia Life Insurance PLC., O.P. 83. , C.P. 105, Bucureşti

5.)  Păstrarea contactului şi gestionarea contractului Dumneavoastră vor fi asigurate de către Serviciul pentru Clienți. Dacă doriți consultanță personală privind contractul Dumneavoastră de asigurare de viață,  ne puteți contacta la oricare din datele de contact enumerate mai sus. Vă putem oferii următorii parteneri de afaceri, drept consultanți pentru contractul Dumneavoastră :

S.C. Economy Consulting Group RO Broker de Asigurare SRL (Targu-Mures, Str Budai Nagy Antal nr.7.)  sau

S.C. Palladium Insurance Broker SRL. (Cluj Napoca, Str. Republicii. nr. 81.)

În cazul în care aveţi întrebări sau observaţii referitoare la cele de mai sus, vă stăm cu multă plăcere la dispoziţie la oricare din datele de contact enumerate mai sus.