> Home | Ştiri

Ştiri

Modificarea condițiilor și modului de solicitare a Serviciului Navigator
înapoi

Modificarea condițiilor și modului de solicitare a Serviciului Navigator

Prin prezenta, dorim să-i informăm pe toți clienții noștri, că începând cu data de 01.03.2014, se modifică condițiile și modul de solicitare a Serviciului Navigator.

Începând cu data de 01.03.2014, Serviciul Navigator poate fi activat numai prin intermediul Portalului Clienți, accesând oricând,pe durata contractului de asigurare, link-ul următor https://portal.cig.eu.

CIG Pannonia Life Insurance PLC. asigură utilizarea gratuită a Portalului Clienți, pentru toți clienți săi , fără a  percepe vreo taxă suplimentară.

Pentru a se putea solicita Serviciul Navigator, trebuiesc îndeplinite cumulativ următoarele condiții: Contractantul trebuie să accepte Declarația pentru alegerea modului de comunicare electronic, în cazul contractului de Asigurare, și să precizeze adresa de corespondență electronică (adresa de e-mail).

Contractantul poate folosi în continuare formularul de solicitare a Serviciului Navigator, pentru a indica cerința de pornire a acestuia,  dar acesta este activat (Serviciul Navigator), doar după acceptarea Declararației de pe Portalul Clienți. În absența acceptării acestei Declarații, de pe Portalul Clienți, Serviciul Navigator nu este activat.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

CIG Pannonia Asigurări de Viaţă SA.