> Home | Ştiri

Ştiri

Introducerea informării privind transferurile automate efectuate în cadrul serviciului Navigator
înapoi

20 decembrie 2011

Introducerea informării privind transferurile automate efectuate în cadrul serviciului Navigator

Stimați Clienți, Dorim să vă informăm pe această cale, că începând din data de 27 decembrie 2011 vom înștiința contractanții asigurărilor de viață cu caracter de investiție despre transferul automat efectuat de serviciul Navigator, printr-un mesaj electronic la adresa de e-mail comunicată în momentul solicitării acestui serviciu.

Informarea despre transferul automat efectuat de Serviciul Navigator în timpul săptămânii se va face în prima zi a săptămânii următoare.
În acest fel Clienții noștri au posibiliatea să-și verifice contul personal în urma transferurilor automate. Pe Portalul Clienti (www.cigromania.ro) se pot verifica toate fondurile în care s-a investit  și modificările apărute.

Clienții noștri care nu au acces la Portalul Clienți, nu au nume de utilizator și parolă, le pot solicita gratuit prin telefon, fax, poştă şi mesagerie electronică (e-mail) la Serviciul Clienții. După primirea solicitării, vă trimitem prin postă numele de utilizator și parola, necesare pentru a accesa individual Portalul Clienți.

Satisfacerea cerinţelor exprimate de Dumneavoastră la încheierea contractului rămâne prioritară şi vom menţine calitatea serviciilor oferite din dorinţa de a vă putea enumera în rândul clienţilor noştri mulţumiţi.