> Home | Ştiri

Ştiri

Informare despre schimbarea funcționării Serviciului Navigator
înapoi

25 septembrie 2013

Informare despre schimbarea funcționării Serviciului Navigator

Prin prezenta, dorim să-i informăm pe clienții nostri că începând cu data de 2013.10.07, Societatea de Asigurare modifică regulile de transfer automat între fonduri ale Serviciului Navigator, pentru a deservi în continuare schimbările operate pe piata economică si de capital, ca acesta să poată funcționa în continuare în conformitate cu obiectivele sale inițiale.

În cadrul schimbării, începând cu data de 2013.10.07 următoarea prevedere a punctului 2) din Condițiile Contractuale ale Servicului Navigator își pierde valabilitatea :

În cazul transferului automat între fonduri, Asigurătorul va folosi preţurile din ziua de evaluare anterioară zilei semnalului de vânzare/ cumpărare şi numărul de unităţi disponibile şi valabile în ziua semnalului de vânzare/ cumpărare. Toate tranzacţiile de cumpărare/ vânzare se efectuează în ziua în care apare semnalul de vânzare sau de cumpărare.

și se înlocuiește cu următoarea prevedere:

În cazul transferului automat între fonduri, Asigurătorul va folosi preţurile din a doua (2) zi de dupa evaluarea zilei semnalului de vânzare/ cumpărare și numărul de unități disponibile valabile din a treia (3) zi de dupa evaluarea zilei semnalului de vânzare/ cumpărare. Toate tranzacțiile de vânzare/ cumpărare se efectuează dupa a treia (3) zi de la evaluarea semnalului de vânzare / cumpărare.

Primul transfer automat între fonduri, conform noilor modificări, se va efectua în data de 2013.10.07, pentru numărul de unități disponibile valabile la data de 2013.10.04, luând în considerare semnalul de vânzare/ cumpărare din data de 02.10.2013.

Serviciul Navigator poate fi solicitat oricând sau se poate renunța oricând la el, prin trimiterea unei declarații scrise către Aigurător accesând Portalul Clienți, prin e-mail trimis la relatiiclienti@cig.eu sau pe cale poștală la adresa O.P. 83, C.P. 105, București.

Informații suplimentare în legătură cu Serviciul Navigator le găsiți pe următorul site. sau vă puteți adresa cu încredere consultantului Dumneavoastră, ori direct Societății noastre, la Departamentul de Relații cu Clienții.

CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.