> Home

Arhiva

14 aprilie 2011

CIG România şi-a extins echipa proprie de vânzări, numărând peste 150 de consultanţi de asigurări

CIG România şi-a mărit echipa proprie de vânzări, astfel compania are în prezent 14 directori de agenţie, 44 de manageri şi peste 150 de consultanţi. De asemenea, CIG România este prezentă prin 14 agenţii în Bucureşti şi în principalele oraşe din ţară.

24 februarie 2011

CIG Pannónia Life Insurance Plc şi-a dublat cota de piaţă

Informaţiile pentru 2010 publicate de către Asociaţia Companiilor de Asigurări din Ungaria (MABISZ) arată că sectorul maghiar al asigurărilor de viaţă şi-a mărit din nou veniturile printr-o creştere de 50% a poliţelor de asigurare de viaţă cu prime eşalonate. CIG Pannónia Life Insurance Plc a vândut noi poliţe în valoare de 10,3 miliarde HUF, reprezentând 16,4% din totalul vânzărilor înregistrate în sectorul asigurărilor în 2010. Conducerea companiei aşteaptă continuarea creşterilor de piaţă şi apariţia unor noi oportunităţi de afaceri în anul financiar 2011.

22 februarie 2011

CIG România lansează asigurarea mixtă de viaţă Benefit

CIG România lansează Benefit, o asigurare mixtă de viaţă cu două variante – de bază şi extinsă, care acoperă atât riscul de deces al asiguratului, cât şi riscul de supravieţuire. În acoperirea extinsă sunt incluse asistenţa pentru 25 de boli grave şi pentru invaliditate totală permanentă ca urmare a unui accident. În plus, asigurarea de viaţă Benefit este şi un instrument de economisire, rata anuală a dobânzii garantate fiind de 3%.

27 ianuarie 2011

CIG Pannónia Life Insurance raportează rezultatele înregistrate în ultimul trimestru din 2010

CIG Pannónia Life Insurance Plc. a publicat rezultatele pentru ultimul trimestru al anului 2010. Anul trecut, compania a acumulat prime brute subscrise în valoare de peste 95 milioane de EUR (25,8 miliarde de HUF), în comparaţie cu 2009, când a înregistrat prime brute în valoare de peste 44 milioane de EUR (12 miliarde de HUF). Creşterea cu 114% a profitului s-a datorat, în mare măsură, vânzării masive de asigurări de viaţă de tip unit-linked şi a înnoirii primelor pentru portofoliile existente.

23 decembrie 2010

Program de Sărbători

Dorim să ne informăm clienții cu privire la programul de Sărbători:

26 mai 2009

Sucursala Bucureşti s-a infiinţat

Sucursala Bucureşti s-a infiinţat la finele lunii aprilie 2009, acţiune care face parte dintr-un plan de anvergură care are ca scop extinderea succesului de pe piaţa din Ungaria şi pe alte pieţe: Bulgaria, Serbia, Ucraina.