> Home | Ştiri

Ştiri

 

CIG Pannónia a publicat raportul pe trimestrul doi

Odată cu majorarea de cinci la sută a taxelor de asigurare încasate, după aplicarea impozitării, compania a înregistrat o pierdere de 610 milioane forinţi, în timp ce profitul total realizat a fost de 416 milioane forinţi beneficii. Rezultatul este efectul fuzionării Konzum Nyrt. cu OPUS Nyrt. De asemenea, ca urmare a unor rezerve constituite pentru plata preconizată a câtorva asiguratori de garanţie din Italia, au fost înregistrate aceste rezultate – arată raportul financiar semestrial al CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.

 

CIG Pannonia a început anul cu un profit de 508 milioane HUF după impozitare

Veniturile inițiale din primele trei luni au fost de 6,278 miliarde HUF și reprezintă o creștere cu 10% a activității asigurărilor generale, iar datorită creșterii cererii de pensii, de sănătate și de asigurare la nivel de grup - se află în raportul preliminar al primului trimestru realizat de CIG Pannonia Életbiztosító Nyrt.

 

CIG Pannónia a obținut un venit net de 2,106 miliarde de Forinți în anul 2018

Venitul din încasări pentru anul trecut a fost de 25,832 miliarde de Forinți, spune raportul rapid de bursă pentru trimestrul patru al CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.

 

Venituri impozitate de 1,561 miliarde Forinți la CIG Pannonia în al treilea trimestru

Pe lângă veniturile din polițe, care depășesc 17 miliarde de Forinți, veniturile per acțiune sunt de 19 Forinți - spune raportul sumar referitor la bursă al CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. pentru trimestrul trei.

 

În primul semestru CIG, Pannónia a înregistrat un profit de 1,155 miliarde de forinţi

Pentru o primă de asigurare de aproape 11,5 miliarde de forinţi, câştigul pe acţiune este de 15,1 forinţi – a comunicat CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt., în cadrul raportului preliminar bursier pe al doilea trimestru.

 

CIG Pannónia a început anul cu profit

Elanul se menţine în continuare în cadrul CIG Pannónia: în primele trei luni, rezultatul impozitat a fost de 615 milioane de forinţi, iar venitul global total fiind un profit de 530 de milioane de forinţi, iar câştigul pe acţiune în primul trimestru este de 8,8 forinţi - potrivit celui mai recent raport trimestrial întocmit de asigurator în conformitate cu standardele internaționale de contabilitate.

 

Porgram de Sărbători

Vă informăm pe această cale, că Departamentul de Relații Clienți poate fi contactată telefonic în perioada Sărbătorilor conform programului:

22 august 2017

Raport scurt: un profit de cca. 2,5 miliarde de Forinți la CIG Pannónia în primul semestru

Nu demult s-a încheiat procesul de fuziune legal a societăţilor de asigurare nou achiziționate, iar cifrele de vânzări au continuat să se îmbunătățească, astfel încât Grupul CIG Pannónia a înregistrat un profit de 2,484 miliarde de forinți, iar încasările din primele de asigurare au crescut cu aproape 50% comparativ cu primul semestru al anului precedent – informații comunicate în raportul scurt întocmit pentru cel de-al doilea semestru al companiei de asigurări întocmit în conformitate cu Standardele Internaționale de Contabilitate.

23 mai 2017

Raport scurt: Creștere și profit legendar la CIG Pannónia în primul trimestru

Datorită achizițiilor și îmbunătățirii performanțelor la nivel de grup CIG Pannónia a înregistrat cele mai bune rezultate trimestriale. La nivel de grup, firma a realizat venituri impozabile în valoare de 2,515 miliarde HUF. În comparație cu aceeași perioadă a anului precedent, veniturile din asigurări au crescut cu 48%, atingând suma de 6,025 miliarde HUF – precum menționat în raportul trimestrial scurt, întocmit în conformitate cu regulile contabile internaționale.

 

Program de Sărbători

Vă informăm pe această cale, că Departamentul de Relații Clienți poate fi contactată în perioada Sărbătorilor conform programului: