> Home | Ştiri

Ştiri

 

Porgram de Sărbători

Vă informăm pe această cale, că Departamentul de Relații Clienți poate fi contactată telefonic în perioada Sărbătorilor conform programului:

22 august 2017

Raport scurt: un profit de cca. 2,5 miliarde de Forinți la CIG Pannónia în primul semestru

Nu demult s-a încheiat procesul de fuziune legal a societăţilor de asigurare nou achiziționate, iar cifrele de vânzări au continuat să se îmbunătățească, astfel încât Grupul CIG Pannónia a înregistrat un profit de 2,484 miliarde de forinți, iar încasările din primele de asigurare au crescut cu aproape 50% comparativ cu primul semestru al anului precedent – informații comunicate în raportul scurt întocmit pentru cel de-al doilea semestru al companiei de asigurări întocmit în conformitate cu Standardele Internaționale de Contabilitate.

23 mai 2017

Raport scurt: Creștere și profit legendar la CIG Pannónia în primul trimestru

Datorită achizițiilor și îmbunătățirii performanțelor la nivel de grup CIG Pannónia a înregistrat cele mai bune rezultate trimestriale. La nivel de grup, firma a realizat venituri impozabile în valoare de 2,515 miliarde HUF. În comparație cu aceeași perioadă a anului precedent, veniturile din asigurări au crescut cu 48%, atingând suma de 6,025 miliarde HUF – precum menționat în raportul trimestrial scurt, întocmit în conformitate cu regulile contabile internaționale.

 

Program de Sărbători

Vă informăm pe această cale, că Departamentul de Relații Clienți poate fi contactată în perioada Sărbătorilor conform programului:

9 decembrie 2015

Porgram de Sărbători

Vă informăm pe această cale, că Departamentul de Relații Clienți poate fi contactată telefonic în perioada Sărbătorilor conform programului:

 

Programul Departamentului de Relații Clienți

Stimați Clienți! Vă informăm că în urma sărbătoarii legale în data de 20 august, programul Departamentului de Relații Clienți se modifică astfel:

 

Schimbări în politica de investiţii a fondurilor de investiţii a societăţii CIG Pannónia Life Insurance Plc

Informăm clienţii noştri că începând din data de 1 iunie 2015 se schimbă Politica de investiţii a fondurilor de investiţii care stau la baza produselor de asigurare de viaţă legate de unităţile de fond a societăţii CIG Pannónia Life Insurance Plc.