Asigurare și Investiție pentru Dumneavoastră

Asigurarea de viaţă Optim, reprezintă baza siguranței Dumneavoastră financiare și poate constitui o sursă financiară de care să beneficiaţi în momentele neprevăzute (deces, accident, invaliditate) în care cheltuielile curente ale familiei Dumneavoastră sunt depășite considerabil.

Pentru că ne gândim mereu la nevoile și opțiunile Dumneavoastră, am creat produsul Optim, asigurarea de viață de tip unit-linked, care vă oferă, în același timp protecție și siguranţă financiară, dar și opțiuni de investiţii în fondurile exclusiviste ale Piețelor în Curs de Dezvoltare din: China, India, SUA sau Europa de Vest.

Optim reprezintă soluția perfectă în cazul producerii unor evenimente neprevăzute, pentru că indiferent de momentul apariției evenimentului asigurat, siguranța și protecția familiei Dumneavoastre sunt garantate.

Dacă doriți să creați resurse financiare pentru familie pre-planificate, alegeți Optim!

Pentru cine recomandăm produsul Optim?

Vă oferim randamente mari și oportunități unice

În istoria recentă, randamentele fondurilor de investiții au avut creșteri de peste 10-20% în euro, ceea ce constituie o dovadă a profesionalismului în investiții și un avantaj pentru Dumneavoastră, întrucât aveţi oportunitatea de a le accesa în funcție de riscurile pe care doriți să vi le asumați sau termenul pentru care vă planificați investiția.

Atuul incontestabil al companiei este dat de produsele investiționale de tip unit-linked, care se disting prin investiții în fonduri cu rentabilități extrem de avantajoase, în euro.

De asemenea, o altă componentă principală a cărții noastre de vizită o constituie Administratorii de Fonduri de Investiții, care sunt companii profesioniste, cu experiență vastă pe Piața de Capital.

Ce avantaje are si ce vă oferă produsul Optim pentru Dumneavoastră?

Transparență
Este flexibil, deoarece...
 • Comisionul de risc este evidențiat în condițiile speciale;
  Valoarea de răscumpărare totală este evidențiata tabelar în condițiile speciale;
 • Riscurile investiționale sunt definite și evidențiate grafic în condițiile speciale;
 • Limitele vârstei de intrare in asigurare ale persoanei asigurate sunt între 2 și 80 de ani;
 • Nu necesită underwriting medical;
 • Posibilitatea investirii in fonduri unice pe piața din România;
 • Sistem unic de bonusare a contractului, prin majorarea unităţilor de investiție;
 • Componenta investițională mare reduce comisionul de risc la valori scăzute;
 • Alternative de investiție în moneda Euro;
 • Plata în RON, cu investiție in Euro’;
 • Posibilitatea monitorizării permanente a prețului unităţilor fiecărui fond (alertă preț), evaluarea acestuia și serviciul de transfer automat între fonduri, care protejează astfel clientul de eventualele scăderi ale fondurilor (http://www.cigromania.ro/produse-si-servicii/navigator);
 • Accesarea și vizualizarea online a poliței personale și a situației actualizate a fondurilor, a contului personal, prin folosirea userului  și parolei  personale;
 • Perioada de graţie este de 90 de zile.

Notă: Informațiile prezentate mai sus reprezintă caracteristicile principale ale produsului de asigurare Optim; această descriere nu este completă. Vă rugăm să citiți temenii și Condițiile generale și speciale ale produsului, înainte de a semna un contract și de asemenea, vă rugăm să ne contactați și noi vă vom pune în legătură cu un consultant în asigurări profesionist.

 

Contactaţi-ne!

Lăsaţi datele dumneavoastră de contact şi Consultantul nostru de asigurare vă va contacta în scurt timp! De asemenea, puteți să vă exprimati sugestiile privind produsele sau calitatea serviciilor noastre, precum și nemulțumirile pe care le aveți.


Pentru securitatea înregistrării informațiilor dumneavoastră, vă rugăm să introduceți textul din imagine. Pentru a reincărca imaginea, dați click pe imagine!