> Home | Produse și servicii | Fondurile de investiţii

Fondurile de investiţii

Fondurile de investiţie ale Asigurării de Viaţă OPTIM oferă clienţilor o gamă largă de oportunităţi de investiţii, începând cu fonduri cu grad de risc foarte scăzut până la fonduri cu un grad de risc mai ridicat, însă cu beneficii anticipate mai mari. Astfel, vă puteţi alege structura fondurilor de instrumente ideală pentru toleranţa dumneavoastră de a vă asuma anumite riscuri, durata de aşteptare şi termenul de investiţie.

Dacă doriţi să faceţi investiţii în euro înainte de trecerea oficială a României la moneda unică europeană OPTIM vă oferă această posibilitate. Prin asigurarea de viaţă cu componentă investiţională OPTIM beneficiaţi de mai multe avantaje: economii in euro, asigurare de viaţă, investiţie în fonduri cu randament mare.

Aveţi posibilitatea de a achita top-up care, pe lângă primele eşalonate care asigură protecţia, vor creşte investiţia. Produsul este flexibil, oferindu-vă posibilitatea de a modifica oricând pe durata contractului fondurile de investiţie. Banii dumneavoastră vor începe în acest fel să genereze profit mai repede.