VÉDELEM és BEFEKTETÉS Önnek!

Ügyfeleink elképzelései és szükségletei alapján alkottuk meg az Optim életbiztosítást, amely egyszerre kínál anyagi védelmet és biztonságot, valamint exkluzív befektetési lehetőségeket a feltörekvő kínai, indiai, illetve amerikai vagy nyugat-európai piacok eszközalapjaiba.

E típusú életbiztosításunk fő sajátossága, hogy a hosszú távú megtakarítási, befektetési lehetőséget biztosítási védelemmel kombináljuk. Az Optim termékünk megalapozza az Ön pénzügyi biztonságát arra az esetre, ha előre nem látható esemény következik be életében. Például a hirtelen halál, a baleset vagy a rokkantság. Az ilyen esetek jelentős családi bevételkiesést okoznak. Mi pontosan ezekre az élethelyzetekre kínálunk Önnek megoldást.

Ha előre tervezett pénzügyi forrást szeretne teremteni családjának, válassza az Optimot!

Kinek ajánljuk az OPTIM termékünket?

Egyedülálló jó hozamkilátású befektetési lehetőséget kínálunk

Az eszközalapok közül többnek a hozamai a közelmúltban több mint 10-20 %-kal növekedtek euróban (pl. Euró Alapú Warren Buffett és az Euró Alapú Abszolút Hozam Eszközalapok). Befektetési életbiztosításaink hangsúlyozottan hosszú távra kidolgozott konstrukciók, melyek az egyes befektetés választott kockázati szintje és a befektetés határideje függvényében az Ön számára is lehetővé teszik ezekből a hozamokból való részesedést.

Mit kínál Önnek és milyen előnyökkel rendelkezik az OPTIM termékünk?

Átlátható
Rugalmas, mert…
  • a biztosított személy kora 2-80 év közötti lehet
  • nem szükséges orvosi nyilatkozat kitöltése
  • különleges eszközalapokba történő befektetési lehetőséget kínál a román piacokon
  • egyedi bónuszt nyújt a szerződő részére, befektetési egységeinek növelése útján
  • van lehetőség euróban is befektetni
  • eurós befektetés esetén akár RON kifizetést is kaphat
  • lehetőség van az összes eszközalap árának állandó figyelésére, ezt a Navigátor szolgáltatásunkkal ingyenesen megteheti (www.cigromania.ro/hu/szolgaltatasok/navigator)
  • személyes felhasználói neve és jelszava segítségével bármikor hozzáférhet személyes adataihoz, az alapok frissített adataihoz, valamint személyes számlájához online módon
  • 90 napos türelmi időt kínál.

Megjegyzés: a fenti információk az Optim biztosítási termék fő jellemzői, és tájékoztató jellegűek, így nem minősülnek ajánlattételnek, vagy kötelezettségvállalásnak. A szerződés aláírása előtt kérjük, olvassa el a termék általános és különös feltételeit, és kérjük, hogy kérdés esetén forduljon bizalommal társaságunk biztosítási tanácsadóihoz.

 

Lépjen velünk kapcsolatba!

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!


Kérjük, írja a képen látható számsort a mellette található mezőbe. Ha új számsort szeretne, kattintson a képre!