> Főoldal | Rólunk | Stratégiánk

Stratégiánk

A Pannónia Életbiztosító hiteles stratégiájának alapjait tapasztalt vezetőinek szakértelme, széles és folyamatosan fejlődő termékpalettája, valamint dinamikusan növekvő saját értékesítési hálózata képezi.

ITTHON MAGYARORSZÁGON. A CIG Pannónia az egyetlen hazai tulajdonú, tőzsdén jelen lévő biztosító részvénytársaság. Értékeinket és céljainkat a magyar társadalom és a magyar gazdaság iránti megkülönböztetett felelősségérzet határozza meg. Munkánkkal elősegítjük az öngondoskodás, a hozzátartozókról történő gondoskodás valamint a felelős vállalati működés eszméjének megerősödését, amely biztonságos jövőt teremt az egyének, a közösség és a gazdasági szereplők számára egyaránt.
Hazai biztosítóként érdekeltek vagyunk a fejlődő Magyarországban. Számunkra a magyar piac a legfontosabb, azonban szem előtt tartjuk most már a megnyitott román és szlovák piac fejlődését is. Célkitűzéseinket és szolgáltatásainkat a helyi ügyfelek szempontjai és a hazai piac sajátosságai alakítják, amit nem befolyásolnak külföldi tulajdonosok egyéb érdekei. Ez a szoros kapcsolat határozza meg stratégiánkat: nekünk évtizedekre előre meg kell teremtenünk és fenn kell tartanunk a magyar, a szlovák és a román ügyfelek bizalmát.

MINDIG ÚJAT ALKOTUNK. Magyarországon otthon vagyunk, ezért a számunkra közvetlenül ismerős hazai közönséget és vállalatokat testreszabott termékekkel szolgáljuk ki. Fél szavakból is értjük ügyfeleinket, akiknek a legújabb és leginnovatívabb megoldásokat kínáljuk mind az élet és a nem élet biztosítások területén magánszemélyeknek és vállalatoknak egyaránt. Gyorsabbak akarunk lenni versenytársainknál, hiszen a helyi döntéshozatal miatt azonnal tudunk reagálni a piaci eseményekre és a változó szükségletekre.
Ügyfeleink különböző élethelyzetéből fakadó igényeire adnak biztonságos megoldásokat korszerű termékeink és rugalmas szolgáltatásaink. Ennek megfelelően gondoltunk a gyerekekről való gondoskodás fontosságára, a megtakarítások elhelyezésének lehetőségére, a családalapítás támogatására, a nyugdíjas évek anyagi biztonságának megteremtésére, a világszínvonalú egészségügyi ellátás elérhetővé tételére, a vagyonbiztonság erősítésére. Termékeink a felelősen gondolkodó munkaadók számára is lehetőséget nyújtanak egyrészt munkavállalóik biztosítására, ezáltal a hatékony munkavégzés kollektív vagy egyéni ösztönzésére, másrészt a hosszú távú, stabil és kiszámítható gazdasági működés feltételeinek megteremtésére.

STABIL VÁLLALAT, KISZÁMÍTHATÓ JÖVŐ. A CIG Pannónia nemcsak a hazai biztosítási piac szakértő ismerője, hanem a magyar tőzsde meghatározó szereplője. Felelősséget érzünk az ügyfeleinkért és a részvényeseinkért. Cégünk stabil vállalat, világos jövőképpel, meghatározó piaci részesedéssel, egyes területeken piacvezető pozícióban. Kollégáink a biztosítási és pénzügyi szakma tapasztalt szakemberei, munkájuk során tisztességgel és szakmai professzionalizmussal törekszenek sikert elérni.
Célunk: innovatív és megbízható partnerként magas minőségű és teljes körű biztosítási szolgáltatásokat kínálni ügyfeleinknek, nagy létszámú és magasan képzett értékesítői hálózaton keresztül – Magyarország teljes területén ill. már Románia és Szlovákia számos pontján is.

HATÁRTALANUL HAZAI. A sikeres hazai működés mellett hosszú távon dinamikusan növekvő jelenlétet kívánunk elérni a közép-kelet-európai régióban, ahol az élet- és nem életbiztosítási piac alulfejlettsége erős növekedési potenciállal párosul. Az a célunk, hogy magas színvonalú szolgáltatásainkkal hozzájáruljunk Magyarország és a kelet-közép-európai országok biztosítási és pénzügyi kultúrájának fejlődéséhez.

Víziónk, hogy a CIG Pannónia Közép-Kelet-Európa biztosítási piacának meghatározó szereplőjeként a biztonság és gyarapodás jelképeként jelenik meg szolgáltatásainkkal elégedett ügyfeleink, üzleti partnereink, valamint a hazai és nemzetközi szakmai közvélemény előtt.