> Főoldal | Rólunk

Partnereink

A CIG Pannónia Életbiztosító jelenlegi értékesítési stratégiája Romániában az alternatív értékesítési csatornára épül, ezáltal teszi elérhetővé az életbiztosítási termékeit ügyfelei és leendő ügyfelei részére.

Alternatív Értékesítési Hálózat

A CIG Pannónia Életbiztosító Alternatív Értékesítés elnevezés alatt foglalja össze a saját hálózatán kívül működő valamennyi értékesítési csatornáját. Ez elsősorban a független biztosításközvetítőkkel történő együttműködést jelenti.

Társaságunk működése óta az értékesítésbe bevont partnerek számának folyamatos bővítésére, hosszú távon is fenntartható, kölcsönös előnyökön alapuló együttműködés kialakítására törekszik. Az alternatív értékesítési partnerek a teljes termékpaletta közvetítését végzik, a velük történő közös termékfejlesztés révén a piaci igényeket maximálisan kielégítő termékek kerülhetnek Társaságunk kínálatába. Mindennek eredményeként a piacra lépése óta dinamikusan növekedett szerződéses partnereink száma és az általuk generált díjbevételek összege. Jelenleg 240 biztosítás közvetítő partnerrel dolgozunk együtt Magyarország teljes területét lefedve, beleértve Romániát és Szlovákiát is.

Célunk partnereink teljes körű kiszolgálása, a személyes kapcsolattartás, testreszabott oktatási programok, az ügyfélkezelési munka támogatása. Emellett folyamatos információellátással, értékesítést támogató eszközökkel és anyagokkal segítjük a Társaságunk termékeit értékesítő biztosításközvetítők munkáját.

 

Kiemelt stratégiai partnereink

S.C. DESTINE Broker de Asigurare S.R.L.

 

S.C. QUARTZ- ASIG BROKER DE ASIGURARE S.R.L.