> Főoldal | Hírek

Hírek

Szolgáltatásaink új formában: elindul a határon átnyúló szolgáltatás Romániában
vissza

2011. december 21.

Szolgáltatásaink új formában: elindul a határon átnyúló szolgáltatás Romániában

Ezúton tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. 2011. december 21-étől a hatékonyabb ügyintézés érdekében, az ügyfélkiszolgálást közvetlenül végzi, az értékesítést pedig román biztosításközvetítői partnerein keresztül történik majd, határon átnyúló szolgáltatás keretében. Ezt a bevált modellt alkalmazzuk Szlovákiában is ahol 2010. óta vagyunk jelen. Mivel tapasztalataink szerint ez a forma szolgálja ügyfeleink érdekeit a legjobban ezért döntött Társaságunk a romániai adaptáció mellett. Társaságunk e változásról tájékoztatta a magyar hatóságokat, a magyar Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete pedig közvetlenül tájékoztatta a CSA-t. (A hivatalos tájékoztatás iktatószáma: 133376-9/2011).

Természetesen ez a változás a szerződésben vállalt kötelezettségek, szolgáltatások teljesítését semmilyen módon nem befolyásolja, ügyfeleink kiszolgálása továbbra is zavartalanul folyik majd és bízunk benne, hogy biztosítási szerződése továbbra is megelégedésére szolgál.

Néhány fontos technikai változásra szeretnénk felhívni a figyelmét:

1.) Szerződése díjait ettől a naptól megváltozott bankszámlaszámon tudjuk fogadni: erről külön, nevére szóló levélben fogjuk értesíteni. Kérjük, hogy rendszeres és eseti díjait ezután erre a    számlaszámra fizesse, mivel a korábbi bankszámlaszám megszűnik.

2.) Ügyfélszolgálatunkat telefonon a 0318 107 450 számon érheti el. A hívás díja továbbra is a belföldi hívás díjával azonos. Munkatársaink román és magyar nyelven várják hívásaikat.

3.) Amennyiben elektronikus levélben keresne meg minket, ügyfélszolgálatukkal a következő e-mail címen léphet kapcsolatba: relatiiclienti@cig.eu
Ügyfélportálunkon a tájékoztatást változatlan formában fenntartjuk. (http://www.cigromania.ro)

4.) Postai címünk a következő lesz: CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. O.P. 83. C.P. 105, Bucuresti. Rendelkezéseit, kérdéseit faxon is elküldheti nekünk, fax számunk: 0372 870 786

5.) Személyes kapcsolattartást bármilyen elérhetőségünkön kezdeményezheti. Ez esetben kapcsolattartóként a biztosító az alábbi üzleti partnereit tudja az Ön számára felajánlani:

S.C. Economy Consulting Group RO Broker de Asigurare SRL (Targu-Mures, Str Budai Nagy Antal nr.7.) vagy a

/S.C. Palladium Insurance Broker SRL. (Cluj Napoca, Str. Republicii. nr. 81.)

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdése, vagy észrevétele lenne, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.