> Főoldal | Hírek

Hírek

Rendkívüli közzététel a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. romániai fióktelepe új első számú vezetőjének kinevezéséről
vissza

2011. május 6.

Rendkívüli közzététel a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. romániai fióktelepe új első számú vezetőjének kinevezéséről

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. (székhelye: 1033 Budapest, Flórián tér 1.; cégjegyzékszáma: Cg.01-10-045857; a továbbiakban: „Társaság”) ezúton értesíti tisztelt részvényeseit és a tőkepiac szereplőit, hogy 2011. május 14-től romániai fióktelepének új első számú vezetője Csepeli Sándor.

Csepeli Sándor 1995-től a Nationale Nederlanden Magyarországi Biztosító, a későbbi ING biztosítóban értékesítés-felügyelet területen kezdte biztosítói szakmai pályafutását, 2000-től ennek a területnek az ügyvezető igazgatója. 2007-től az ING biztosító romániai értékesítésért felelős vezérigazgatója, 2011-től az ING magyarországi értékesítési vezetője. Csepeli Sándor az életbiztosítói értékesítési hálózatok építésében, képzésében és magas szintű vezetésében, a brókeri csatornák támogatásában és az értékesítési területeket támogató rendszerek területén szerzett több éves nemzetközi tapasztalatával, továbbá értékesítési eredményeivel járul hozzá a Társaság romániai fióktelepének sikeres működéséhez.

A Társaság Kádár István korábbi romániai első számú vezetőnek a fióktelep élén elvégzett eredményes munkáját nagyra értékeli, munkájával a továbbiakban is támogatja a Társaság működését.