> Főoldal | Hírek

Hírek

Pannónia Navigátor szolgáltatás igénylési módjának és igénybevételi feltételeinek módosulása
vissza

Pannónia Navigátor szolgáltatás igénylési módjának és igénybevételi feltételeinek módosulása

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Pannónia Navigátor szolgáltatás igénybevételének feltételei, valamint a szolgáltatás igénylési módja 2014. 03.01-től módosul.

2014. 03. 01-től a Pannónia Navigátor szolgáltatás a biztosítás tartama alatt, kizárólag a Pannónia Ügyfélportálon keresztül (https://portal.cig.eu/) aktiválható.
A Pannónia Ügyfélportál használatát Társaságunk minden szerződő számára igénylés nélkül, automatikusan biztosítja, a Pannónia Ügyfélportál használatáért külön díjat nem számítunk fel. A Navigátor szolgáltatáshoz rendelt valós elektronikus levelezési (e-mail) cím megadásán, illetve e cím jövőbeni változásainak a biztosítóval való haladéktalan közlésén túl a továbbiakban a szerződő főbiztosítással kapcsolatban megtett, elektronikus kommunikációra vonatkozó elfogadó nyilatkozata is Pannónia Navigátor szolgáltatás igénybevételének feltétele.

A biztosító honlapjáról letölthető Navigátor igénylőlapon továbbra is jelezhetik a Pannónia Navigátor szolgáltatás bekapcsolása iránti igényüket (szándéknyilatkozat tehetnek), de a szolgáltatás kizárólag a Pannónia Ügyfélportálon tett nyilatkozatot követően aktiválódik! A Pannónia Ügyfélportálon tett nyilatkozat hiányában a Navigátor szolgáltatás automatikus eszközalap-váltásokat nem végez!


Megértésüket köszönjük!


CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.