> Főoldal | Hírek

Hírek

 

Ünnepi nyitva tartás decemberben

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy társaságunk ügyfélszolgálata az ünnepek alatt az alábbi időpontokban tart nyitva:

2017. augusztus 22.

Gyorsjelentés: közel 2,5 milliárd forint nyereség a CIG Pannóniánál az első félévben

Lezárult a nemrégiben felvásárolt biztosítók beolvasztásának jogi folyamata, és tovább javultak az értékesítési számok, így a CIG Pannónia csoport 2,484 milliárd forint nyereséget könyvelhetett el, a biztosítási díjbevétel pedig közel 50 százalékkal magasabb, mint a tavalyi első félévben – áll a biztosító nemzetközi számviteli szabályok szerint készített második negyedéves gyorsjelentésében.

2017. május 23.

Rekordnyereség és növekedés a CIG Pannóniánál az első negyedévben

Az akvizícióknak, illetve a cégcsoport-szintű teljesítményjavulásnak köszönhetően történetének legjobb negyedéves eredményeit érte el a CIG Pannónia. A cégcsoport szintű adózott nyereség elérte a 2,515 milliárd forintot úgy, hogy a biztosítási díjbevétel 48 százalékkal, 6,025 milliárd forintra nőtt az előző év azonos időszakához képest – olvasható a biztosító nemzetközi számviteli szabályok szerint készített első negyedéves gyorsjelentésében.

 

Ünnepi nyitva tartás decemberben

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy társaságunk ügyfélszolgálata az ünnepek alatt az alábbi időpontokban tart nyitva:

 

Változás a CIG Pannónia Életbiztosító eszközalapjainak befektetési politikájában

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. befektetési egységekhez kötött életbiztosítási termékei mögött álló eszközalapjainak befektetési politikája 2016. január 1-i hatállyal módosításra kerül.

 

Ünnepi nyitvatartás

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy társaságunk telefonos ügyfélszolgálata az ünnepek alatt az alábbi időpontokban tart nyitva:

 

Ügyfélszolgálati nyitva tartás

Ezúton értesítjük Ügyfeleinket, hogy társaságunk személyes és telefonos ügyfélszolgálata az augusztus 20-i ünnep miatt az alábbiakra módosul: