> Home | Modele de portofolii

Modele de portofolii

Cum să vă alegeți modelul de portofoliu CIG PANNONIA pentru investiția Dumneavoastră?

Clienții noștrii își pot selecta singuri, Fondurile de Investiții pentru investiția aleasă.
Acelor persoane care nu dețin suficiente informații pentru a face alegerea cea mai bună, specialiștii noștrii, au alcătuit portofolii model, pentru 3 tipuri diferite, de clienți, care au comportamente diferite, în funcție de modul de suportabilitate a riscurilor.

Modelul Conservativ de portofoliu este ideal pentru aceia care consideră ca și primordial pentru economiile făcute siguranța acestora. Clienții care aleg modelul Conservativ, pe lângă un risc scăzut, pot beneficia de un profit moderat, uniform, în ceea ce privește economiile lor.

Modelul Echilibrat de portofoliu este ideal pentru acei clienti care sunt dispuși în a-și asuma riscuri mai mari față de modelul Conservativ: în speranța unui profit mai mare, pe termen lung, pot cumpăra acțiuni și în același timp o parte din economii, le pot investi în hârtii de valoare, considerate sigure.

Modelul Dinamic de portofoliu se poate recomanda acelor clienți care gândesc pe termen lung, în speranța unui profit mult mai mare decât valoarea medie, dispuși să-și asume un risc mai mare și nu se retrag nici în cazul unor pierderi pasagere.

Pentru fiecare tip de client, vă putem oferi un portofoliu complex, referitor la produsul dat, prin paleta de instrumente.Modelele de portofolii, care însoțesc contractele valorificate de CIG PANNONIA începând cu 01.07.2015, în funcție de fiecare produs în parte, pot fi accesate aici, și care vor fi actualizate în funcție de evoluția piețelor de capital.

Pentru alte informații vă rugăm să luați legătura cu persoana de contact sau să sunați la Departamentul de Relații Clienți la numarul de telefon: +40-318-107-450