> Home | Descrierea Fondurilor de Investiții

Descrierea Fondurilor de Investiții

Performanța fondurilor de investiții

Politica de investiție a fondurilor de investiție, pentru produsele de tip unit-linked de la CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt., valabilă de la data de 1 iulie 2016, o puteți descărca aici.

Politica de investiție a fondurilor de investiție, pentru produsele de tip unit-linked de la CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt., valabilă de la data de 1 ianuarie 2016, o puteți descărca aici.

Politica de investiție a fondurilor de investiție, pentru produsele de tip unit-linked de la CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt., valabilă de la data de 18 decembrie 2015, o puteți descărca aici.

Stimați clienți, Vă informăm că începând cu data de 1 ianuarie 2014, termenii referitori la „Restricții privind funcționarea unităților de investiție”, precizați  în  Condițiile Speciale ale Asigurărilor de Viață, se vor completa și modifica, în conformitate cu prevederile Legii nr. LX/2003, cu privire la Asigurători și activitatea de asigurare. Aceste completări și modificări, în legătură cu suspendarea fondurilor de investiție începând cu data de 1 ianuarie 2014  se pot descărca aici.


 

Contactaţi-ne!

Suntem la dispoziția Dumneavoastră! În cazul în care aveți întrebări în legătură cu polița Dumneavoastră de asigurare, vă rugăm lăsati-ne datele Dumneavoastră de contact și numărul de poliță. Colegii noștri vor lua legătura cu Dumneavoastră în cel mai scurt timp. Deoarece parerea Dumneavoastră contează, vă rugăm să vă exprimati sugestiile privind produsele sau calitatea serviciilor noastre, precum și nemulțumirile pe care le aveți.


Pentru securitatea înregistrării informațiilor dumneavoastră, vă rugăm să introduceți textul din imagine. Pentru a reincărca imaginea, dați click pe imagine!