> Home | Despre noi

Parteneri

Strategia actuală de vânzare a CIG Pannónia Életbiztosító în Romania se bazează pe Canalul de Vănzări Alternative, pentru a pune la dispoziția clienților și viitorilor clienți, a produselor de asigurare de viață.

Canalul de vânzări alternative

Compania de Asigurări CIG Pannónia Életbiztosító, îşi desfăşoară activitatea de fructificare a distribuției produselor de asigurare de viață, prin Canalul de Vânzări Alternative, prin colaborarea cu intermediarii în asigurări.

CIG Pannónia Életbiztosító urmăreşte creşterea numărului de parteneri în vânzări, dezvoltarea unor colaborări durabile, bazate pe avantajul reciproc. Brokerii de asigurare intermediază paleta completă a produselor, iar prin dezvoltarea comună a produselor oferta Companiei se îmbogăţeşte cu produse care să satisfacă la maxim cerinţele pieţei. Ca rezultat, de la lansarea pe piaţă, Compania creşte dinamic, atât ca număr al partenerilor contractuali, cât şi ca suma primelor generate de aceştia. În cadrul Canalului de Vânzări Alternative, în prezent CIG Pannónia Életbiztosító  colaboreaza cu 240 de parteneri – intermediari în asigurări, acoperind întreg teritoriul Ungariei, Romaniei și Slovaciei.

Obiectivul nostru este de a deservi complet partenerii noştri, de a ţine personal legătura, de a sprijini programele de formare personalizate şi munca de administrare a clienţilor. Totodată, acordăm sprijin intermediatorilor care distribuie produsele Companiei noastre, prin furnizarea continuă de informaţii, de mijloace şi materiale, care constituie un sprijin în procesul de vânzare.
 

Partenerii noștri

S.C. DESTINE Broker de Asigurare S.R.L.

 

S.C. QUARTZ- ASIG BROKER DE ASIGURARE S.R.L.